culinair genieten

Een dagje sauna en wellness kan niet zonder een gezonde en exquise keuken. Dat is dan ook het minste wat je mag verwachten! De bistro is doorlopend geopend en eten kan je bestellen vanaf 12u en tot 21u30.

ontbijt

Vroege vogels bieden we een uitgebreid ontbijt aan, zo kan je extra lang genieten van je bezoek aan de thermen of je arrangement. Je dagje starten met een ontbijt kan tot 11u. Reserveer dit op voorhand, ook als je speciale wensen hebt zoals bijvoorbeeld een glutenvrij dieet.

::: uitgebreid ontbijt : €14,50
::: ontbijt de luxe met bubbels : €19,50

lunch & diner

We serveren je zowel kleine, uitgebreide als vegetarische gerechten. Onze koks werken trouwens enkel met verse en seizoensgebonden producten. Voel je niet geremd om ons aan te spreken als je een bepaalde aanpassing wenst zoals bij allergieën, wij maken er dan iets moois van want je maaltijd is essentieel om er een geslaagde dag van te maken.

de Mediterraanse Vakantieroute

de Mediterraanse Vakantieroute

Eke maand verrast Katara’s keukenteam je met nieuwe eigenwijze creaties. Deze maand nemen onze keukenpieten je mee op vakantie en serveren we de mediterranée op je bord.

Kleine Gerechten

Spaanse Sandwiches ::: drie sandwiches met kalfsvlees, kaas, sla en tomaat
Mediterraanse Broodtapas ::: trio van parmaham, tonijnsla, olijftapenade en gedroogde tomaten met broodvarianten
Hartige Parmezaantaart ::: gevuld met verse doperwten, tuinbonen, basilicum en knisperige bacon & slaatje
Portugese Kippewraps ::: met regenboogsalade van maïs, rodekool, radijsjes, avocado, wortel en citroen

Salades

(v) Veggie Aardappelsalade ::: met verse doperwten, tuinbonen, munt en Griekse yoghurt
(v) Vegetarische Wortelsalade ::: met biet, venkel, appelsien, basilicum en quorn
(v) Franse Toast gegrilde toast ::: met ratatouille groenten en gerookte geitenkaas
Aardappelsalade met Kip ::: met verse doperwten, tuinbonen, munt, kipsatés en Griekse yoghurt
Salade Katara onze klassieker ::: met scampi’s, kip, peer en gember
Wortelsalade Vitello ::: met biet, venkel, appelsien, basilicum, vitello kalfsvlees en tonijnmayo

Pasta della Mamma

(v) Veggie Pasta linguini ::: met tomaat-basilicumsaus, gegrilde courgette en Grana Padana
Pasta Scampi ::: linguini, scampi’s, tomaat-basilicumsaus, gegrilde courgette en Grana Padana

Burger van de Maand

Libanese Burger ::: platbrood met gekruid lamsvlees, zuiderse groenten, pepertjes en kurkuma-tahini

Fusion uit Oma’s Keuken

Baskische Vissoep ::: garnalenconsommé rijkelijk gevuld met zalm, zeebaars, mosseltjes en zeekraal
Mediterraanse Zalm ::: zuiders gebakken, geserveerd met komkommersalade en gepofte aardappel
Kruidige Zeebaars ::: met kikkererwten, Romeinse sla, citrusboter en saffraanrisotto
Carpaccio van Hollsteinrund ::: met gegrilde toast en een slaatje van nectarines, radicchio en hazelnoten
T-Bone Steak ::: geserveerd met gegrilde slakropjes, citrusboter en gepofte aardappel