culinair genieten

Een dagje sauna en wellness kan niet zonder een gezonde en exquise keuken. Dat is dan ook het minste wat je mag verwachten! De bistro is doorlopend geopend en eten kan je bestellen vanaf 12u en tot 21u30.

ontbijt

Vroege vogels bieden we een uitgebreid ontbijt aan, zo kan je extra lang genieten van je bezoek aan de thermen of je arrangement. Je dagje starten met een ontbijt kan tot 11u. Reserveer dit op voorhand, ook als je speciale wensen hebt zoals bijvoorbeeld een glutenvrij dieet.

::: uitgebreid ontbijt : €14,50
::: ontbijt de luxe met bubbels : €19,50

lunch & diner

We serveren je zowel kleine, uitgebreide als vegetarische gerechten. Onze koks werken trouwens enkel met verse en seizoensgebonden producten. Voel je niet geremd om ons aan te spreken als je een bepaalde aanpassing wenst zoals bij allergieën, wij maken er dan iets moois van want je maaltijd is essentieel om er een geslaagde dag van te maken.

De Karavaanroutes

De Karavaanroutes

Deze en volgende maanden kiezen we gerechten
uit heerlijke klassieke routes.

In juni zochten onze keukenpieten inspiratie langs de karavaanroutes waar vele eeuwen lang handel werd gedreven. In juli maken we samen een reis langs de Route van Columbus waar we de lekkerste tapas vonden.

Kleine gerechten

Mediterraanse Broodtapas
Onigirazu Wraps
Dim Sum Tapas
Perzische gehaktballetjes

Salades

Kisir Salade
Fattoush Salade
Marco Polo Salade
Makreel met Caponata
Salade Katara Silky Way

Pasta della Mamma

Veggie Tagliatelle met Groene Groenten
Pasta Marinara

Burger van de maand

Risolle van Lam

Hoofdgerechten

Punjab Curry met Zalm
Khichari met Kabeljauw
Kreeft met Groentekoekjes
Mediterraanse Kip
Bombay Curry met Rund