Universal Contour Wrap - 3 beurten

verlies tenminste 15 cm of geld terug

Garantie op centimeterverlies

Universal Contour Wrap is een inpakmethode met windels en zeeklei met een sterk afslankende werking. Indien u bij uw eerste behandeling minder dan 15 centimeter verliest dan hoeft u de behandeling zelfs niet te betalen!

De Universal Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt en verstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies. Het is niet ongewoon dat u na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding krijgt. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van het lichaam wilt, is gebaat bij deze verzorging.

De elastische windels worden gedrenkt in een zeeklei-oplossing en rond het lichaam gedraaid als een warme omslag. De toxische stoffen, die in de huid en de vetlaag zijn opgestapeld, worden aangetrokken door de warmte en verlaten langs deze weg het lichaam. De windels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten terug af. De huid voelt dan zijdezacht aan. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt, zal nog enkele dagen doorwerken met verder centimeterverlies tot gevolg.

Voorzie voor een behandeling 2 uur en breng een reserveslipje mee. Reservatie is verplicht.

€240,00
per persoon