Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Relax. De wereld kan even wachten


Nieuw: zomerarrangement


Een cadeaubon, pure ontspanning


Speciaal voor jou


Ons aanbod


Sauna

Katara is een van de grootste sauna’s van het land, maar vormt toch een oase van rust. Ga met al je zintuigen zalig op verkenning in onze brede waaier aan sauna’s en baden.

Opgietsessies

Een zuiverende scrub, een Banjaritueel, de Infusion Xperience, … Dagelijks heb je de kans om begeleide opgietsessies bij te wonen in verschillende van onze sauna’s. Laat je leiden, en geef je lichaam een boost.

Cadeaubon

Het warmste geschenk? Een cadeaubon voor saunatoegang, massages, arrangementen, gelaats- of lichaamsverzorgingen natuurlijk! Bestel je bon online en krijg hem meteen in je mailbox.

Behandelingen

We bieden niet alleen massages uit de hele wereld aan; bij ons zit je ook goed voor pedicure, manicure, gelaatsverzorging of een zuiverende pakking met infrarood.

Arrangementen

Onze een- of meerdaagse arrangementen zijn pure verwennerij, voor jezelf of om cadeau te geven. Van romantisch met twee tot volledig VIP De Luxe: aan jou de keuze!

Culinair genot

Je wellness-ervaring is niet compleet zonder een heerlijke en gezonde hap. Onze koks kickstarten je dag met een ontbijt en zorgen voor een kleine of uitgebreide lunch of diner.

Katara Image

Over Katara


Welkom bij Katara! We geven je een innerlijke en uiterlijke opkikker met een ruime keuze aan sauna’s en baden, dagelijkse opgiet- en scrubsessies, een exquise keuken en tal van massage- en beauty-opties.

Onze Thermen zijn letterlijk én figuurlijk een warm nest, waar vriendelijkheid, netheid en hygiëne centraal staan. Je bent er meteen thuis en wandelt als herboren weer naar buiten. 

Onze klanten getuigen


Een Katara-beleving zindert nog lang na. Dat merkten we toen onze klanten hun ervaringen begonnen te delen! In Vlaanderen zijn wij het hoogst gewaardeerde sauna complex op TripAdvisor en Facebook! Lees hier enkele getuigenissen, of ga naar TripAdvisor of Facebook om ze allemaal te bekijken.

Een oase van rust, even weg van de drukke realiteit

Ik ga samen met mijn vriendin regelmatig naar Thermen Katara! Het is een prachtig complex, professionele opgieters, lekker restaurant,... Dit is dé plaats waar we beiden volledig tot rust kunnen komen en onze energie terugvinden. We komen hier telkens met veel plezier terug!

Frederik V.

Eerste maar zeker niet de laatste

Het was echt perfectie, mooi onderhouden, genoeg personeel voor bediening en onderhoud. Je voelt je welgekomen en het straalt er rust uit. Mooi uitgelegde rondleiding, voldoende douches binnen en buiten. Gewoon perfectie voor een geslaagd relaxdagje.

Brysse D.

Heerlijk genieten,
werkt verslavend

Heerlijk genieten. De scrubsessie met Eddy was top met geweldige producten. Het was zeer rustig, nieuwe rustruimte nu wel kunnen ervaren. Heerlijk gegeten en gedronken. We komen terug met die heerlijke aanbieding, bon gratis toegang ontvangen. Jullie werken verslavend.

Nik V.

Onze cadeaubons
De belofte aan verwennerij op een kaartje!