Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00
Gesloten vanaf 24/6 t.e.m. 2/7

Reserveer alvast je dagje ontspanning


Reserveer hier je bezoek


Reserveer je saunamoment

Helemaal klaar om de tijd even stil te zetten? Reserveer dan zonder stress je saunabezoek via de handige reservatietool. Relax, de rest van de uitleg op deze pagina kan even wachten. Tenzij het je eerste keer is en je graag wat meer uitleg hebt natuurlijk. Dan scroll je best even naar beneden. 

Reserveer je behandeling of arrangement

Mag het wat meer zijn? Laat jezelf dan extra verwennen met een deugddoende behandeling of ga voor een heerlijk arrangement. Arrangementen en behandelingen zijn niet te boeken via de reservatiemodule. Hiervoor contacteer je ons best telefonisch (+32 (0)3 / 773 24 00) of via mail (info@katara.be).

Hoe reserveer je je saunabezoek?


Druk af en toe eens op de pauzeknop en kom heerlijk genieten van al onze sauna- en badhuisfaciliteiten. Binnen onze muren laat je alle zorgen van je afglijden en vergeet je de dagelijkse sleur. In ons beautycentrum kan je terecht voor een deugddoende verzorging of zalige massage en ook in ons restaurant leggen we je smaakpapillen graag extra in de watten.

Een saunabezoek reserveer je in onze reserveringsmodule, niet telefonisch of per mail. We leggen je graag stap voor stap uit hoe je te werk gaat:

 • In de agenda kies je de datum van je saunabezoek en het uur van aankomst. Bij het uur van aankomst dat je past klik je op "Reserveer". Je reservatie geldt voor een volledige dag. Je bent welkom vanaf het uur van aankomst tot we sluiten.
 • Klik op "volgende stap" en op de volgende pagina selecteer je het aantal personen.
 • Klik op "volgende stap" waar je even moet inloggen met mailadres en een zelfgekozen wachtwoord van tenminste 5 tekens. Is het je eerste reservering met deze module? Klik dan bovenaan op “Sign up” en creëer je account.
 • Klik op "volgende stap" en op de volgende pagina klik je onderaan op “Bevestig je reservatie”.

Je reservatie is nu in orde. Betalen doe je ter plaatse aan onze receptie. Je ontvangt een bevestigingsmail. Lees deze mail aandachtig zodat je zeker op de hoogte bent van alle belangrijke informatie.

Hoe reserveer je een arrangement of behandeling?


Wil je graag extra in de watten gelegd worden tijdens je bezoek? Kies dan voor een van onze wellnessarrangementen, een weldoende behandeling of een zalige massage. Hoe reserveer je een arrangement, behandeling of massage?

 • Stuur een mail naar info@katara.be of bellen naar +32 (0)3 773 24 00.
 • Vermeld zeker het gewenste arrangement of kies een behandeling of massage.
 • Laat ons weten op welke dag je van deze ervaring wil genieten en hoe laat je zal arriveren.
 • Als je ook gebruik wil maken van de sauna, hoef je hier niet apart voor te reserveren. Wij doen dit graag voor jou!

Waarom moet je reserveren?


Bij Thermen Katara is het belangrijk dat je voldoende rust krijgt. Die rust vind je pas als er daarvoor voldoende ruimte is. Daarom bouwden wij ons thermencomplex zo dat het hier nooit te vol lijkt en limiteren we elke dag het aantal gasten. Het gaat om jouw pauzemoment en daar krijg jij jouw plekje voor. Zo krijg jij alle ruimte om te relaxen. Zowel binnen onze muren als in jouw hoofd. 

Ontspannen bij Katara
Ontspannen bij Katara

Hoe ziet jouw dagje Katara eruit?


Heb je een saunadagje gereserveerd? 

 • Denk er dan even aan dat je voor saunabezoek drie grote handdoeken, een badjas en slippers nodig hebt.
 • Bekijk zeker ook onze huisregels wanneer dit je eerste bezoek is. Op die manier garanderen we voor iedereen veiligheid, orde, rust en hygiëne.
 • Wanneer je toekomt op het gereserveerde uur kan je je auto gratis parkeren op onze ruime parking.
 • Stress laat je daar achter, want vanaf het moment dat je onze voordeur binnenstapt, staat de tijd even stil
 • Onze verwennertjes aan de receptie helpen je graag verder. Hier kan je indien gewenst nieuwe slippers kopen en badjassen en/of handdoeken huren aan een voordelige prijs.

Daarna kan je ontspanningsmoment echt beginnen en kan je naar hartenlust gebruikmaken van ons volledige thermencomplex inclusief IJslands Badhuis en Romeins Badhuis

Heb je honger gekregen van al dat relaxen?


Bij Katara gaan we voor een totaalbeleving. We leggen al je spieren in de watten en dus ook die van je tong. Onze keuken is doorlopend geopend 12.00 tot 21.00 uur. Hier kan je elke maand genieten van nieuwe gerechten, versbereid door onze koks met de beste ingrediënten.

Ben je eerder een vroege vogel? Van 10.00 tot 11.00 uur verwelkomen we je graag voor een voortreffelijk ontbijt. Hiervoor moet je wel op voorhand reserveren door te bellen naar +32 (0)3 773 24 00. Last-minute reserveringen zijn ook mogelijk. 

Ontspannen bij Katara
Beautybehandeling Katara

Ons beautycentrum ontdekken?


Had je bovenop een saunatoegang graag nog een arrangement, behandeling of massage gereserveerd? Dan ben je welkom in ons beautycentrum op het afgesproken uur. Daar zal een van onze verwennertjes je opwachten.

Nadat je batterijen weer helemaal opgeladen zijn, kan je altijd nog een kijkje nemen in onze Katara Home Boetiek aan de receptie. We hebben er onze missie van gemaakt om de zachtste en meest rustgevende producten te selecteren zodat jij een stukje Katara mee naar huis kan nemen indien gewenst. Op die manier kan je ook thuis tot rust komen.

 

Nog vragen?


Heb je na het lezen van al deze informatie toch nog vragen? Bekijk dan zeker eens de veelgestelde vragen op onze website. De kans is groot dat je daar het antwoord zal vinden.

We kijken er al naar uit om je te verwennen en de wereld te laten wachten.

 • Even de wereld vergeten?
  Kom langs bij Thermen Katara

 • Reserveer nu