sauna & thermen

OPGELET ::: WOENSDAG IS BADPAKDAG

Met niet minder dan 10.000 m² saunaplezier is er voor ieder wat wils en ruimte voor jezelf. Maak een heuse reis door de wereld van sauna & wellness: het romeins voetenbad, de oosterse relaxatieruimte, de arabische & panoramasauna, de marokkaanse scrub- & verzorgingsruimte, het turkse stoombad, de finse opgietsauna, de japanse sauna en de infraroodsauna.

Droom weg in onze bijzonder veelzijdige wellnessperiferie van jacuzzi's, neveldouches en veel meer. In een van de grootste saunatuinen van het land vind je meer dan voldoende ligstoelen aan en rond het verwarmde zwembad met bubbelbanken, waterval en waterstraat. 

Voor je bezoek aan de thermen en sauna’s bieden we je verschillende toegangsmogelijkheden: een volledige dag onbeperkt en uitgebreid genieten of de avondtoegang met gebruik van sauna en badhuis en voldoende tijd om een opgietsessie mee te pikken. Saunafans zullen zeker genieten van onze voordelige beurtenkaarten en abonnementen.

reservatie?

reservatie?

Iedereen vanaf 8 jaar is welkom bij Thermen Katara. Voor saunatoegang hoef je niet te reserveren, enkel als je je dagje wil starten met een ontbijt of je dagje uitbreiden met een massage of verzorging is reservatie nodig.

opgiet- & scrubsessies

opgiet- & scrubsessies

Je kan elke dag genieten van heerlijk geurende opgietsessies in de Thaise en de Finse sauna en van de zalige scrubsessies in de hamam. Héél warm aanbevolen, vraag ernaar bij je aankomst! 

BEKIJK DE OPGIETAGENDA

Iedere saunaganger die ons bezoekt tijdens de krokusvakantie, ontvangt een bon voor een gratis saunatoegang die hij/zij kan gebruiken van 2 maart tem 3 april.


Je ontvangt de bon aan de receptie! Genieten is bij ons dubbel genieten!

Geldig voor iedereen die Thermen Katara bezoekt tem 1 maart 2020. Gelimiteerd tot 1 bon per persoon. De bon voor gratis saunatoegang kan opgenomen worden van 2/3/20 tem 3/4/20 mits je vergezeld bent door iemand met een betalende dagsaunatoegang, samen in- en uitchecken. Niet cumuleerbaar met andere promoties of bonnen van derden. Niet verrekenbaar en niet inwisselbaar.


BEURTENKAARTENACTIE

met gratis beurten én gratis saunabag

Eéntje is gééntje! Daarom staan onze beurtenkaarten weer te popelen om je gelukkig te maken. Geniet van de gratis beurten. Bestellen kan meteen online of vraag ernaar aan de receptie, je kan er dan meteen gebruik van maken. Bij élke beurtenkaart krijg je er trouwens een supermooie saunabag gratis bovenop:

1 gratis toegang bij de 10-beurtenkaart
22,72 ipv 29,90 euro per beurt

2 gratis toegangen bij de 20-beurtenkaart
20,90 ipv 29,90 euro per beurt

4 gratis toegangen bij de 50-beurtenkaart
19,44 ipv 29,90 euro per beurt;


saunatoegang

dagtoegang €29,90
dagtoegang (vanaf 8 t.e.m. 24 jaar) €24,00
avondtoegang (vanaf 18u, enkel op ma, di, woe & do, niet op feest- & vakantiedagen wel tijdens de vakantiemaanden juli en augustus) €22,90
deelname scrubsessie €3,90
huur badjas €5,90
huur handdoeken €5,00
aankoop slippers €5,90

 

 

beurtenkaarten

10-beurtenkaart €250,00
20-beurtenkaart €460,00
50-beurtenkaart €1.050,00
50-dagenpas €249,00
100-dagenpas €399,00

 

 

abonnement zilver

 

 

abonnement goud