sauna & thermen

OPGELET ::: WOENSDAG IS BADPAKDAG

Met niet minder dan 10.000 m² saunaplezier is er voor ieder wat wils en ruimte voor jezelf. Maak een heuse reis door de wereld van sauna & wellness: het romeins voetenbad, de oosterse relaxatieruimte, de arabische & panoramasauna, de marokkaanse scrub- & verzorgingsruimte, het turkse stoombad, de finse opgietsauna, de japanse sauna en de infraroodsauna.

Droom weg in onze bijzonder veelzijdige wellnessperiferie van jacuzzi's, neveldouches en veel meer. In een van de grootste saunatuinen van het land vind je meer dan voldoende ligstoelen aan en rond het verwarmde zwembad met bubbelbanken, waterval en waterstraat. 

Voor je bezoek aan de thermen en sauna’s bieden we je verschillende toegangsmogelijkheden: een volledige dag onbeperkt en uitgebreid genieten of de avondtoegang met gebruik van sauna en badhuis en voldoende tijd om een opgietsessie mee te pikken. Saunafans zullen zeker genieten van onze voordelige beurtenkaarten en abonnementen.

reservatie?

reservatie?

Iedereen vanaf 8 jaar is welkom bij Thermen Katara. Voor saunatoegang hoef je niet te reserveren, enkel als je je dagje wil starten met een ontbijt of je dagje uitbreiden met een massage of verzorging is reservatie nodig.

opgiet- & scrubsessies

opgiet- & scrubsessies

Je kan elke dag genieten van heerlijk geurende opgietsessies in de Thaise en de Finse sauna en van de zalige scrubsessies in de hamam. Héél warm aanbevolen, vraag ernaar bij je aankomst! 

BEKIJK DE OPGIETAGENDA

Zwoele Zomertoegang

Onze zomertoegang, geldig t.e.m. 21 september en bij afgifte van de bon:

  • 44,90 euro voor 2 personen
  • 23,90 euro voor 1 persoon

Kom languit luieren aan het zwembad! Onze bar serveert zonnige cocktails & gezonde mocktails want Thermen Katara gaat opnieuw voor vakantie in eigen land.

>>> download meteen je bon


beurtenkaartenactie met gratis beurten én extra cadeau

Eéntje is gééntje! Daarom staan onze beurtenkaarten weer te popelen om je gelukkig te maken. Geniet van de gratis beurten. Bestellen kan meteen online of vraag ernaar aan de receptie, je kan er dan meteen gebruik van maken. 1 gratis toegang bij de 10-beurtenkaart 22,72 ipv 29,90 euro per beurt 2 gratis toegangen bij de 20-beurtenkaart 20,90 ipv 29,90 euro per beurt 4 gratis toegangen bij de 50-beurtenkaart 19,44 ipv 29,90 euro per beurt. Bij élke beurtenkaart krijg je trouwens naar keuze een shower foam, body scrub of body cream van Janzen er gratis bovenop.

>>> meteen online bestellen


saunatoegang

dagtoegang €29,90
dagtoegang (vanaf 8 t.e.m. 24 jaar) €24,00
avondtoegang (vanaf 18u, enkel op ma, di, woe & do, niet op feest- & vakantiedagen wel tijdens de vakantiemaanden juli en augustus) €22,90
deelname scrubsessie €3,90
huur badjas €5,90
huur handdoeken €5,00
aankoop slippers €5,90

 

 

beurtenkaarten

10-beurtenkaart €250,00
20-beurtenkaart €460,00
50-beurtenkaart €1.050,00
50-dagenpas €249,00
100-dagenpas €399,00

 

 

abonnement zilver

 

 

abonnement goud