saunadriedaagse

ontdek de weldaad van sauna

Bezoek Thermen Katara tijdens de Nationale Saunadriedaagse van dinsdag 14 tem donderdag 16 mei en krijg van ons bij een betalende dagtoegang een glaasje cava en een lunchforfait van 15 euro cadeau (je kiest zelf aan welke maaltijd je deze besteedt).

 

Hoe deelnemen?

Het aantal plaatsen is beperkt. Je schrijft in via de website van de Belgische Saunavereniging (verplicht, opgelet het aantal plaatsen is beperkt). Woensdag 15 mei is een badpakdag. Op dinsdag 14 en donderdag 16 mei is gebruik van de sauna naakt.

 

Wat mag je verwachten?

De keuken van Thermen Katara staat bekend om haar versheid en kwaliteit. Daarom laten we je zelf kiezen uit een ruim aanbod van gerechten. In ruil voor je dagsaunatoegang krijg je een lunchforfait (we brengen 15 euro in mindering van wat jij kiest om te eten) en een glaasje bubbels. Op al deze dagen zullen er extra opgietsessies, hamamscrubs*, rondleidingen achter de schermen en extra verrassingen in ons aanbod zitten. (* Beperkt aantal plaatsen). Op het einde van je saunadagje ontvang je nog een verrassing en voordeelblad met geschenken.

Weldra kan je hier ook ons aanbod opgiet- & scrubsessies terugvinden.