Valentijn 2017

Vier Valentijn met drie heerlijk romantische arrangementen

In onze 2 Valentijnsarrangementen én in de Sweet Lovers duoverwendag nemen we de tijd voor ontspanning, culinair genot, saunaplezier, rust en zalig relaxerende massages. Bestel je deze arrangementen als cadeaubon dan blijven ze bovendien een jaar geldig!

Vier Valentijn met een heerlijk culinaire dag

De volkswijsheid zegt: "het hart op de tong én liefde gaat door de maag". Meer hebben we niet nodig om tijdens de Valentijnsdagen van zondag 12 tot en met woensdag 15 februari onze chef te verleiden tot een amoureus Valentijsontbijt: uitgebreid ontbijtbord met een glaasje cava rosé en koffie of thee (19,50 euro pp - reservatie is aanbevolen).

Maar onze keukenpieten zijn een heel romantische zielen en doen er een schepje bovenop met een passioneel Valentijnsmenu:

  • Amoureus parelend aperitief
  • Pittige Canneloni d'Amore of Canneloni met Blozende Kreeft
  • Hartverwarmende Scaloppini al Limone met Linguini of de Zinnenprikkelende Zarzuela 
  • 39 euro pp + 5 euro voor kreeft als voorgerecht - reservatie is aanbevolen

Vier Valentijn met zwoele opgietsessies

Tijdens onze Valentijnsdagen van zondag 12 tot en met woensdag 15 februari halen onze opgieters al hun verleidingstruken boven tijdens de vele extra passionele opgietsessies in de Finse, Thaise en Japanse sauna en de scrubsessies in de hamam en het stoombad. Zweten, de puurste vorm van overgave, kom genieten!