Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Blog


25 maart

Waarom een gezichtsbehandeling goed is voor je hele lichaam


Bij Katara zijn we ervan overtuigd dat echte schoonheid begint bij een gezonde huid. Daarom zijn we van mening dat een gezichtsbehandeling niet alleen een verwenmoment is voor je gezicht, maar ook tal van voordelen heeft voor de rest van je lichaam. Tot in je kleinste teen. In deze blog overlopen we alle voordelen van een gezichtsbehandeling op je lichaam, je humeur en je algemeen welzijn.

Stressvermindering: ontsnap aan de dagelijkse drukte


Stress kan soms aanvoelen als een onverwachte regenbui op een zonnige dag. Het overvalt je en je wordt er niet gelukkig van. Gelukkig voelt een gezichtsbehandeling bij Katara altijd als een kleurrijke paraplu die je beschermt tegen de chaos van het dagelijkse leven. Laat je betoveren door de rustgevende sfeer terwijl onze schoonheidsspecialisten je stress wegtoveren met zachte producten en kalmerende geuren.

Tip: Vaak last van stress? Dan is deNeuro Sensi lijn vanArkana de oplossing. Deze zachte producten hebben een kalmerende en beschermende werking op je huid. Ook beschikbaar in onze Katara Home Boetiek aan de receptie

 

Verbeterde bloedsomloop: een boost voor je huid


Een gezichtsbehandeling geeft je huid niet alleen een boost, maar brengt ook je humeur op peil. De zachte gezichtmassages en scrubs stimuleren de bloedsomloop, waardoor je huid een frisse en gezonde gloed krijgt. Het voelt als een verkwikkende ochtendwandeling in de frisse buitenlucht, waarbij elke stap je energie geeft en je huid laat stralen van vitaliteit.

Tip: Probeer deHydrospheric lijn vanArkana voor een intense hydratatie die je huid laat stralen van blijdschap. Voel hoe je huid wordt verwend met voedende hydratatie, waardoor deze er gezond en levendig uitziet. Ook beschikbaar in onze Katara Home Boetiek aan de receptie.

 

 

Diepe gelaatsreiniging: zuiverheid tot in de poriën


Elke behandeling is maatwerk. We begrijpen dat elke huid uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste verzorgingsproducten die zijn afgestemd op jouw huidtype. Of je nu een droge huid, een vette huid, of iets daartussenin hebt, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Onze verzorgingsproducten hydrateren je huid diep en voeden deze met de juiste ingrediënten, zodat je huid weer straalt van gezondheid.


Tip: Probeer onzeVitamine C Boost lijn vanArkana voor een extra energieke boost die zelfs een espresso doet verbleken. Deze lijn zit boordevol krachtige antioxidanten en vitamines die je huid laten stralen van gezondheid. Ook beschikbaar in onze Katara Home Boetiek aan de receptie.

 

Stimulatie van collageenproductie: verjonging van binnenuit


Collageen is het geheime ingrediënt voor een stevigere en jeugdige huid. Door de productie van collageen te bevorderen, worden fijne lijntjes en rimpels als bij toverslag verminderd. Je voelt de stevigheid terugkeren en ziet hoe je huid opnieuw zijn natuurlijke veerkracht krijgt. Het is alsof je een tijdmachine instapt en terugkeert naar de jeugdige uitstraling die je ooit had. En het beste van alles? Geen bijwerkingen zoals bij een echte facelift. Onze behandelingen zijn puur genieten zonder ongemakken achteraf.

Tip: Laat de tijd even stilstaan en herover je jeugdigheid met onzeArkanaPRPlijn. Deze behandeling geeft je huid een echte lift, waardoor je er weer stralend en verjongd uitziet. Ook beschikbaar in onze Katara Home Boetiek aan de receptie.

 

Investeer in jezelf: boek een gezichtsbehandeling


Bij elke behandeling nemen onze schoonheidsspecialisten eerst de tijd voor een korte huidanalyse. Zo kunnen ze precies bepalen welke producten jouw huid nodig heeft voor het optimale effect. Op die manier zorgen we ervoor dat je niet alleen geniet van een behandeling, maar ook van het beste resultaat voor jouw unieke huid. Zo geniet je van top tot teen.

Reserveer nu jouw gezichtsbehandeling via info@katara.beof bel ons op 03 773 24 00. We staan klaar om je te verwennen en je huid te laten stralen.


Deel dit artikel:
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu