Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Da's lief zijn voor je lijf


Tijd voor een gelaats- of lichaamverzorging


Een frisse start, een diepe reiniging. Onze gelaatsverzorgingen hydrateren en voeden je huid, waardoor je gaat stralen en je zelfvertrouwen groeit. De oudere huid, die minder collageen en elastine aanmaakt, wordt er bovendien weer soepel van. Specifiek voor het gelaat werken we onzuiverheden weg en geven we advies. Zeg je rimpels en je vale huid vaarwel!

Van een natuurlijke anti-agingbehandeling voor de mature huid tot hydraterende huidherstelling voor jong en oud, of een relaxerende peeling en massage: onze verzorgingen geven je gelaat een zichtbare boost. Ook voor ‘special care’-behandelingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Relaxerende gelaatsverzorging

Gelaatsreiniging, peeling en massage (25 min.)
€45

Verfris je gezicht met deze behandeling, die een zuiverend en ontspannend effect heeft.

Relaxatie en hydratie (50 min.)
€74
Ontspannen en hydrateren: er is niets waar je gelaatshuid zo zichtbaar van opkikkert.
Argan relax en lifting (75 min.)
€99

Tijdens deze ontspannende en liftende behandeling maak je kennis met de intensief verzorgende eigenschappen van arganolie, die je huid versoepelt en beschermt tegen vochtverlies.

‘Special care’-gelaatsverzorging

Neuro Sensi Therapy (50 min.)
€74

Voor de gevoelige en sensitieve huid. Ook goed voor rosacea

Jeugdverzorging tot 21 jaar (25 min.)
€45
Diepteverzuivering, peeling en massage t.e.m. 21 jaar (25 min.).
PRP (50 min.)
€79

Voedt en activeert fybrolasten en collageen

Cannabis (50 min.)
€74

Hyaluronzuur voor vochtarme huid, brengt de huidbalans in evenwicht. Cannabis wordt ook gebruikt voor zeer gevoelige huidtypes, ook na chemo en antibioticakuren

Acné Lacto (50 min.)
€74
Heb je last van acné? Dan geniet je gelaat met deze behandeling van extra verzorging en zuivering.
Nano Therapy (50 min.)
€79
Therapy globale anti-aging met lifting, verzorging en DNA-activatie.
Amber (50 min.)
€79

Je gelaatshuid voelt als herboren na een zuivere Hyaluron - en Amber Boost.

Lichaamsverzorgingen

Deelname Scrub Ritueel
€8,90
Lichaamsscrub met aroma’s
€45
Deze heerlijk geurende behandeling verwijdert je dode huidcellen en onzuiverheden, en stimuleert je bloedsomloop. Het resultaat? Een gladde en gezonde huid.
Arabische lichaamsverzorging met arganolie
€74
Tijdens deze verzorging focussen we op peeling, voeding en herstel van de huid. We gebruiken heilzame arganolie, die wordt gewonnen uit de pitten van de arganboom.
Zwangerschapsverzorging
€74
Tijdens je zwangerschap krijgt de huid van je buik het zwaar te verduren. We verwennen ze met een pakking om striemen tegen te gaan, en peelen en reinigen de rest van je lichaam. Afsluiten doen we met een massage van je voeten en benen.
Modderpakking voor pijnlijke spieren en gewrichten
€75
Door de doorbloeding van de huid en de spieren te stimuleren en gifstoffen te verwijderen is onze modderpakking synoniem met pijnverlichting en ontspanning.

Epileren en verven


Zowel mannen als vrouwen kunnen bij onze beauty-experts terecht voor de perfecte ontharing. Wil je komaf maken met ongewenste haartjes op je bovenlip? Of ben je de haren op je rug beu? Na onze behandeling blijven de haartjes wekenlang weg én voelt je huid weer zijdezacht aan. Ook voor wie een sprekende blik nastreeft met donkere wimpers en vollere wenkbrauwen hebben we de oplossing in huis! Reserveer je behandeling, al dan niet gekoppeld aan een zalig saunadagje.

Epileren

Bovenlip of wenkbrauwen
€29
Komaf maken met haren op je bovenlip? Je wenkbrauwen weer in vorm krijgen? We zorgen ervoor.
Oksels
€29
We epileren je oksels en behandelen na met haargroeiremmer voor een langdurig resultaat.
Binikilijn
€35
Een gladde bikinilijn is niet alleen mooi, maar ook hygiënisch. Dankzij een nabehandeling met haargroeiremmers blijven ongewenste haren lang weg.
Onderbenen
€45
Terwijl scheren meestal dezelfde dag alweer stoppels oplevert, verwijderen wij de haren mét haarzakje, en behandelen we na met haargroeiremmer. Zo geniet je extra lang van gladde onderbenen.
Rug
€45
Wordt je rug ontsierd door haren? We maken hem weer glad, en zorgen dat hij lang glad blijft door een haargroeiremmer te gebruiken.
Benen volledig
€69
Op zoek naar een langdurig resultaat? Door je benen te epileren, blijven ze weken glad. Bovendien behandelen we ze met een middel dat de haargroei op een veilige manier afremt.

Verven

Verven van wimpers of wenkbrauwen
€29
Door te verven, zorgen we voor weelderige wimpers en/of volle wenkbrauwen. Je gunt jezelf een sprekende blik, zonder dat je ook maar iets van make-up hoeft aan te brengen.

Beauty- en massagerituelen


Behoefte aan een totaalbehandeling die volledig draait rond relaxatie en beleving? Dompel je onder in een van onze ontspannende Beauty Experiences en kom zalig tot rust. Je kan deze rituelen combineren met een bezoek aan onze thermen, maar dat hoeft niet. Reserveren is wel nodig.

Prijzen

Silver Beauty Experience (50 min.)
€79

Tijdens deze totaalbehandeling staan relaxatie en beleving centraal. Het zilverritueel bestaat uit een lichaamspeeling met een gearomatiseerde scrub op basis van Dode Zeezout en arganolie, en een massage van rug en benen met nectars en oliën uit de wereld. Reserveer deze Beauty Experience bij je thermenbezoek of zonder gebruik te maken van de sauna.

Pearl Beauty Experience (75 min.)
€109

Dit ritueel is een van onze Beauty Experiences gebaseerd op relaxatie en beleving. Deze totaalbehandeling omvat een peeling van het volledige lichaam met gearomatiseerde scrub op basis van Dode Zeezout en arganolie, en een rug- en beenmassage met nectars en oliën uit de wereld. Afsluiten doen we met een gelaatsverwenning en -massage. Koppel dit ritueel aan je thermenbezoek of kom langs zonder gebruik te maken van de sauna.

Brilliant Beauty Experience (100 min.)
€159

Tijdens het diamantritueel geniet je van een lichaamspeeling met gearomatiseerde scrub op basis van Dode Zeezout en arganolie, en een rug- en beenmassage met nectars en oliën uit de wereld. Vervolgens krijg je een lichaamspakking en een gelaats- en decolletéverzorging, beide afgestemd op je huid. Reserveer deze Beauty Experience bij je saunabezoek of zonder gebruik te maken van de thermen.

  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu