Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Relax. De wereld kan even wachten


10 jaar gelaatsverzorgingen

Tien jaar beautybehandelingen, ook dat verdient een feestje. Tot en met 29 oktober geniet je van zalige beautyvoordelen: boek je tot die datum een gelaatsverzorging van 50 min, dan ga je naar huis met een tube gelaatsmasker twv € 49.

Ervaar onze uitgebreide selectie beautybehandelingen aan den lijve bij één van onze gespecialiseerde schoonheidsspecialistes.

Wij zetten je huid winterklaar, met het Amino Bio masker bescherm je je huid het ganse seizoen door. Voor hem en haar.

Beurtenactie...doe je verjaardagsvoordeel


Per beurtenkaart krijg je een gratis saunabeurt extra én bovendien schenken wij 10 euro aan het goede doel omdat we jarig zijn.
Bestel snel nog je beurtenkaart want (eerlijk is eerlijk) weldra worden ze een beetje duurder. Maar… je krijgt er dan ook 2000 m2 nieuwe wellness bij. Want zolang het drukdrukdruk blijft, bouwen wij redenen om te ontspannen bij.
We selecteerden 5 goede doelen. Koop je voor 30 oktober je beurtenkaart aan onze receptie, dan krijg je 5 jetons die je kan deponeren in de urne voor het goede doel van jouw keuze. Raak je in oktober niet meer bij ons, vergeet dan zeker je voordeel en je steun niet en koop een online-beurtenkaart aan het oude tarief. 

Onze beurtenkaarten vervallen niet en kan je met meerdere personen gebruiken.

10 jaar Feestarrangement

Speciaal voor 10 jaar Katara hebben we een nieuw arrangement bedacht. Deze feesteditie is limited edition en super de luxe want voor € 89 pp (ipv € 124) krijg jij:

  • Toegang tot de Thermen
  • Glaasje champagne of mocktail om te toasten
  • Een Keep calm gezichtsmassage       
  • Ontspannende modderpakking van de rug
  • Verkwikkende voetmassage met de organic butters (behandeltijd 50’)

Genieten kan tot 21 december 2021. We houden het feestarrangement exclusief voor bezoekers, dus een cadeaubon voor dit arrangement is er niet. 

Boek je plekje in deze hemel op aarde via reservatie. Stuur een mailtje naar info@katara.be of bel naar 03 – 773 24 00

Zuiver je lichaam met FormoStar

De lente is hét moment om te werken aan je ‘summer body’. Als je overtollige kilootjes wil bestrijden, dan is FormoStar dé ideale behandeling. Ze zorgt voor zuivering, vetverbranding en drainage. Zo voel je je meteen stukken beter in je vel. Je merkt het effect niet alleen aan je huid, maar ook aan je energiepeil en je spieren. Geen sinaasappelhuid of striemen meer? Yes please!

  • 5 beurtenkuur + vet verbrandende crème voor thuis gratis
  • 10 beurtenkuur + vet verbrandende crème voor thuis gratis + 1 extra buurt gratis

NIEUW: Katara Home

Breng de wellness naar jou thuis

Niet altijd tijd om naar Thermen Katara te komen? Geen nood, we bedachten iets nieuws om het Katara-gevoel naar jouw woon- of badkamer te brengen! Met gepaste trots introduceren we ons nieuwe huismerk Katara Home, met twee deluxe verwenboxen:

  • Hug Box: geef jezelf een knuffel met een scrub, body butter, een zalig zachte handdoek en een weldadige kop thee. Het resultaat? Je voelt je herboren. - 64 euro
  • Wow Box: klaar voor je nieuwe ik? Een reiniging, peeling, hydraterend en verzorgend masker en dagcrème zorgen er voor. Afsluiten doe je met een relaxthee. Heer-lijk. 99 euro

 

Bestel je favoriete box via info@katara.be, haal hem af aan de receptie, en … genieten maar! 

Een cadeaubon, pure ontspanning

Een saunabezoek is de beste boost voor je immuunsysteem die je je kunt indenken, en dat komt zeker in deze tijden van pas. Wij hebben intussen onze deuren opnieuw geopend, dus een cadeaubon komt zeker van pas! We zijn volop bezig met uitbreidingen, dus het gaat zeker de moeite lonen om binnenkort weer langs te komen.

De juiste attentie vinden was nog nooit zo makkelijk. En ook de aankoop is een fluitje van een cent, want die verloopt volledig online.