Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Relax. De wereld kan even wachten


Beurtenkaartactie (+1 gratis beurt)

Omdat we er graag voor zorgen dat jullie zo veel mogelijk kunnen genieten aan een zo zacht mogelijke prijs, lanceren we opnieuw onze beurtenkaartactie met gratis beurten:

 • 10 beurten + 1 gratis: Met een 10-beurtenkaart kan je dus 11 keer komen genieten. Je betaalt slechts €330 voor 11 beurten in plaats van €429.
 • 20 beurten + 1 gratis: Bij de bestelling van een 20-beurtenkaart ben je nu 21 keer welkom voor €620 in plaats van €817.
 • 50 beurten + 1 gratis: Van een 50-beurtenkaart kan je maar liefst 51 keer genieten voor de voordeelprijs van €1.390 in plaats van €1.984. 

Onze beurtenkaarten vervallen niet en je kan ze met meerdere personen gebruiken. Da's dus goedkoop de rest van de wereld even vergeten.

Beurtenkaartactie
Winterarrangement

Winterarrangement - Just sssssst

De winter is ondertussen helemaal in 't land. Hoog tijd dus om je lichaam op te warmen bij Katara. Met ons Winterarrangement geniet je van warme massages waar je stil van wordt. Just sssssst want voor je het weet ben je weer helemaal opgewarmd. Met ons Winterarrangement geniet je voor slechts €94 van een: 

 • dagtoegang tot ons volledige thermencomplex
 • Just sssst massage van het gelaat
 • sweet orange rugmassage
 • warme voetenmassage met butters voor zachte voeten

De winter was nog nooit zo warm. Boek jouw Winterarrangement via info@katara.be of 03 - 773 24 00.

Een cadeaubon, pure ontspanning

Een saunabezoek is de beste manier om je zorgen even te vergeten en tot jezelf te komen. Geef daarom een Katara-cadeaubon aan iedereen die de rest van de wereld even wil vergeten en wil genieten van een oase aan rust.

De juiste attentie vinden was nog nooit zo makkelijk. En ook de aankoop is een fluitje van een cent, want die verloopt volledig online. 

Verjaardag

Katara trakteert alle jarigen

Wij vinden het belangrijk dat jij op jouw verjaardag helemaal tot rust kan komen. Daarom sturen we een persoonlijk mailtje met pure verwennerij 3 dagen voor jouw speciale dag. Ben je niet helemaal zeker of wij jouw verjaardag kennen? Check dan even of je hem goed hebt ingevuld in je profiel. Op die manier kunnen wij je verwittigen wanneer jouw pauzedag eraan komt. Zo hoef jij op je verjaardag alleen nog maar te genieten.

Hier vind je alle informatie over het toevoegen van je verjaardag aan je profiel.

 • Even de wereld vergeten?
  Kom langs bij Thermen Katara

 • Reserveer nu