Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Relax. De wereld kan even wachten


Een cadeaubon, pure ontspanning

Een saunabezoek is de beste manier om je zorgen even te vergeten en tot jezelf te komen. Geef daarom een Katara-cadeaubon aan iedereen die de rest van de wereld even wil vergeten en wil genieten van een oase aan rust.

De juiste attentie vinden was nog nooit zo makkelijk. En ook de aankoop is een fluitje van een cent, want die verloopt volledig online. 

Hemels Herfstarrangement

Vergeet de kou met ons Winter Escape Arrangement

Heb jij het moeilijk met de winterkou? Bij Katara hebben we het Winter Escape Arrangement. Da’s succesvol ontsnappen aan de wintermaanden voor slechts € 99 per persoon van:

  • Onbeperkte toegang tot de thermen
  • Een opwarmende gelaats- en rugmassage met sheabutter
  • Een stress-free kruidenoliemassage van je benen en voeten
  • De garantie op een opkikker tijdens korte, kille dagen

 

Reserveer door te mailen naar info@katara.be of te bellen naar +32 (0)3 / 773 24 00. Je kan dit arrangement boeken t.e.m. 20 maart.

 

Katara trakteert alle jarigen

Wij vinden het belangrijk dat jij op jouw verjaardag helemaal tot rust kan komen. Daarom sturen we een persoonlijk mailtje met pure verwennerij 3 dagen voor jouw speciale dag. Ben je niet helemaal zeker of wij jouw verjaardag kennen? Check dan even of je hem goed hebt ingevuld in je profiel. Op die manier kunnen wij je verwittigen wanneer jouw pauzedag eraan komt. Zo hoef jij op je verjaardag alleen nog maar te genieten.

Hier vind je alle informatie over het toevoegen van je verjaardag aan je profiel.

Verjaardag
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu