Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00
Gesloten vanaf 24/6 t.e.m. 2/7

Relax. De wereld kan even wachten


Actiebonnen Katara

Heb jij recht op een gratis saunatoegang?

 

 • Bracht jij in mei een bezoek aan onze thermen? Dan kreeg je een Nunchi-bon aan de receptie. Goed voor één gratis dagsaunatoegang.*
  • Je kan deze saunatoegang opnemen van 1/06/2024 t.e.m. 23/06/2024. Reserveer dus zeker tijdig jouw ontspanmoment.
 • Kocht jij afgelopen eindejaarsperiode (online of aan de receptie) één van onze Warmste Cadeaubonnen voor 100 euro of meer? Dan kreeg je per schijf van 100 euro een bon voor één gratis dagsaunatoegang* cadeau. 
  • Je kan deze saunatoegang opnemen van 1/06/2024 t.e.m. 31/07/2024. Let wel op: vanaf 24/06/2024 t.e.m. 02/07/2024 genieten wij van ons jaarlijks verlof, daarvoor of daarna ben je altijd welkom.

*Deze gratis saunatoegangen zijn enkel op te nemen indien je vergezeld bent van een betalende bezoeker met dagsaunatoegang. Niet cumuleerbaar met andere promoties of bonnen van derden.

Reserveer nu je bezoek via de website en wissel je bon in aan de receptie.

Een cadeaubon, het perfecte cadeau

Een saunabezoek is de beste manier om je zorgen even te vergeten en tot jezelf te komen. 

Geef daarom een 'special someone' een cadeaubon voor een dagje sauna en thermen cadeau. De juiste attentie vinden was nog nooit zo makkelijk. En ook de aankoop is een fluitje van een cent, want die verloopt volledig online. Bestel je Katara cadeaubon via de knop hieronder.

Lentekriebels arrangement

Ontdek ons lentekriebels arrangement voor extra zachtheid

Met ons lentekriebels arrangement dompel je jezelf onder in een wereld van frisheid en welzijn. Ervaar de magie van het seizoen en geef jezelf de kans om te bloeien als nooit tevoren. Voor slechts € 99 per persoon geniet je van:

 • Onbeperkte toegang tot onze thermen 
 • Een verkwikkende oppepper voor je rug met een mix van zeezout en arganolie
 • Een heerlijke rugmassage met kruidenolie
 • Een lentezachte Arabische reiniging van het gelaat

Reserveer door te mailen naar info@katara.be of te bellen naar +32 (0)3 / 773 24 00. Je kan dit arrangement boeken t.e.m. 20 juni.

Katara trakteert alle jarigen

Wij vinden het belangrijk dat jij op jouw verjaardag helemaal tot rust kan komen. Daarom sturen we een persoonlijk mailtje met pure verwennerij 3 dagen voor jouw speciale dag. Ben je niet helemaal zeker of wij jouw verjaardag kennen? Check dan even of je hem goed hebt ingevuld in je profiel. Op die manier kunnen wij je verwittigen wanneer jouw pauzedag eraan komt. Zo hoef jij op je verjaardag alleen nog maar te genieten.

Hier vind je alle informatie over het toevoegen van je verjaardag aan je profiel.

Verjaardag
 • Even de wereld vergeten?
  Kom langs bij Thermen Katara

 • Reserveer nu