Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00
Gesloten vanaf 24/6 t.e.m. 2/7

Boost je energie met twee unieke behandelingen


Vetverbranding met ingepakte warmte


Wist je dat je tijdens een FormoStar-sessie van slechts één uur tot 1.200 calorieën verbruikt? Daarvoor zou je bijna vijf uur moeten gaan wandelen, en twee en een half uur moeten gaan zwemmen of joggen. Bij Katara maken we het je makkelijker. Met een behandeling waarbij je niet meer moet doen dan relaxenFormoStar bevordert de afbraak van vet door de stofwisseling en vochtcirculatie op natuurlijke wijze te herstellen. Daardoor is het de gedroomde behandeling tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen, en zelfs om gewicht te verliezen.

Je ziet het effect meteen aan je kleinere kledingmaat en strakkere huid. En je voelt je fitter en sterkt je conditie door een betere bloeddoorstroming. Na elke behandeling zie je vooruitgang, wat je natuurlijk nog meer motiveert om door te zetten. Afhankelijk van je leeftijd en weefselconditie behaal je vanaf tien behandelingen het gewenste resultaat.

In 3 stappen naar balans


ResetPlus is een medisch onderbouwde methode om je lichaam te herbalanceren, vertrekkend vanuit uitgebreid darmonderzoek. Het darmsysteem is één van de belangrijkste element in ons immuunsysteem waar we niet altijd de nodige aandacht aan besteden. ResetPlus pakt de gezondheid langs binnen aan, herbalanceert je lichaam en leidt zo tot jou sterkere, mooiere zelf. Elke kuur duurt in het totaal 32 dagen en verloopt in 3 fases:

 1. RESET: in deze ontgiftingsfase gaan we met ampullen voor de optimalisatie van je darmbiosysteem. De reiniging betekent ook een (stabiel) gewichtsverlies van +/- 3 kg. 
 2. REBALANCE: in de opbouwfase zoeken we naar de juiste voedingsstoffen voor een gezond gewicht en voldoende energie. 
 3. REVIVE: in de levensfase geven we houvast om je behaalde doel te behouden.

Bij een ResetPlus-kuur krijg je een uitgebreide receptenbundel om elke dag lekker en gezond te koken, zodat je niet hoeft te piekeren over welke gerechten in de filosofie van het programma past of niet. Makkelijk, én het leidt op termijn tot nog meer voordelen zoals:

 • Meer energie
 • Een goed mentaal evenwicht
 • Een gezond gewicht

Wil je graag meer weten? Lees er dan alles over in onze blog.

Praktisch


FormoStar

  Een sessie duurt 50 minuten, maar trek voor elke behandeling zo’n anderhalf uur uit. Breng steeds een reserveslipje mee. Je kan, na reservatie, tot tweemaal per week een sessie volgen. Je combineert je behandeling met een bezoek aan de thermen als je wil, maar je hoeft uiteraard geen saunatoegang te betalen als je enkel voor ons beautycenter komt. Bij Katara gaan we altijd voor een persoonlijke totaalaanpak. Indien nodig werken we daarom graag samen met je arts of diëtist om ook voedingsadvies te geven.

  ResetPlus

  Afslanken en je helemaal op en top in je vel voelen, dat is de essentie. Met het bijzondere ResetPlus programma begin je aan een nieuwe levensstijl. Voor €411 maak je in volle vertrouwen gebruik van deze medisch onderbouwde kuur (geen dieet). Boek vandaag nog je afspraak in onze Katara Home Boetiek om je persoonlijke ResetPlus kuur op te starten. Wil je zeker zijn van het beste resultaat? Combineer de kuur dan met een FormoStar behandeling. Dan ben je zeker van het beste resultaat.

  FormoStar

  1 beurt
  €69
  Goed voor één sessie van 50 minuten.
  5 beurten
  €345

  Goed voor 5 sessies van 50 minuten. 

  10 beurten + 1 gratis beurt
  €690

  Doe financieel voordeel met deze beurtenkaart (10 beurten van 50 minuten) én krijg een gratis beurt (van 50 minuten) bij. 

  • Even de wereld vergeten?
   Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu