Jaarlijkse sluiting van 27 juni t.e.m. 5 juli
Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Je bruist weer van energie


Minder gewicht, een strakkere huid, meer energie


Door de stofwisseling en vochtcirculatie op natuurlijke wijze te herstellen, bevordert FormoStar de afbraak van vet. Het vormt daardoor de gedroomde behandeling tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen, maar ook om gewicht te verliezen. Het resultaat is meteen zichtbaar (aan je kleinere kledingmaat en strakkere huid) én voelbaar. Je bloeddoorstroming verbetert, je krijgt een betere conditie en bent fitter. Na elke behandeling zie je resultaat, wat je nog extra motiveert om door te zetten.

Diepgaande warmte, verregaande vetverbranding


Afhankelijk van je leeftijd en weefselconditie behaal je vanaf tien behandelingen het gewenste resultaat. Wist je dat je tijdens een FormoStar-sessie van slechts één uur maar liefst 1.200 calorieën verbruikt? Daarvoor zou je bijna vijf uur moeten gaan wandelen, en twee en een half uur moeten gaan zwemmen of joggen.

Praktisch


Een sessie duurt 50 minuten, maar trek voor elke behandeling zo’n anderhalf uur uit. Breng steeds een reserveslipje mee. Je kan, na reservatie, tot tweemaal per week een sessie volgen. Je combineert je behandeling met een bezoek aan de thermen als je wil, maar je hoeft uiteraard geen saunatoegang te betalen als je enkel voor ons beautycenter komt. Bij Katara gaan we altijd voor een persoonlijke totaalaanpak. Indien nodig werken we daarom graag samen met je arts of diëtist om ook voedingsadvies te geven.

Formostar

1 beurt
€66
Goed voor één sessie van 50 minuten.
5 beurten + 1 gratis vetverbrandende crème voor thuisgebruik
€325
Bij deze 5-beurtenkaart doen we je een crème cadeau waarmee je de behandeling thuis extra ondersteunt.
10 beurten + 1 gratis beurt + 1 gratis vetverbrandende crème voor thuisgebruik
€650
Doe financieel voordeel met deze beurtenkaart én krijg er een emulsie bij die lichaamsvet helpt bestrijden.
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu