Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00

Juli is de maand van JOMO


Nieuw: Zonnegloed Sauna


Geniet van de rode warmte van deze infraroodsauna

Zonnegloed Arrangement


Geniet van heerlijke verwennerij

Relax. De wereld kan even wachten


Ontdek: Het Romeins Badhuis


Ontdek: het IJslands Badhuis


13 september

10 jaar Thermen Katara


10 jaar Thermen Katara


Op 22 oktober blaast Thermen Katara 10 kaarsjes uit!

Tien jaar jou de wereld doen vergeten. Tien jaar lang elke dag het beste van onszelf geven. Tien jaar relaxen, ontspannen en genieten voor jou. Tien jaar creëren, verbeteren en groeien voor ons.

Die mijlpaal verdient de nodige aandacht en cadeautjes. Daarom vieren we 10 weken lang feest met elke week een nieuwe verrassing! Op deze pagina en op onze social media vind je al onze acties.

 

Week 9: Het nieuwe Ijslandse Badhuis

Na veel plannen, beslissen en werken, is ons gloednieuw ijslands badhuis open. Extra ruimte om te bezinnen en te ontspannen, een prachtige ode aan lichaam en geest. 
Vanaf vandaag maak je kennis met de nieuwe sauna's en baden, geïnspireerd op rituelen uit IJsland en Scandinavië. 

Week 8: 10 jaar verteld in 10 verhalen

Tien jaar is een echte mijlpaal. Een verjaardag die we zonder leveranciers en klanten niet zouden gehaald hebben. Daarom verzamelden we 10 mooie verhalen over samenwerkingen en ervaringen die in onze Thermen plaatsvonden. 

Meer woorden zijn niet nodig, hun verhalen spreken voor zich.

We blijven maar vieren (afgelopen)

Elke gast is ons dierbaar, ook wie ons op woensdag bezoekt. Na een spetterend verjaardagsweekend verrassen we onze badpakgasten nu woensdag 27 oktober. 

We trakteren dan elke saunaganger op een glaasje bubbels of verse mocktail, extra opgietsessies, om 20u het vuurspektakel ‘Tierra & Fuego’ en nog enkele verrassingen voor je naar huis gaat.

Week 7: win één van de 100 gratis toegangen (afgelopen)

 

Verjaardagsweekend (afgelopen)

De jarige trakteert! Van vrijdag 22 tem zondag 24 oktober krijgt iedere saunaganger een glaasje bubbels of mocktail, om te klinken op een decennium genieten en relaxen.

Maar daar stopt het niet: een uitgebreid opgietprogramma met muzikale verrassingen maakt je bezoek tijdens ons verjaardagsweekend compleet. Bovendien brengen we het banjaritueel terug tot leven. Vanaf 22 oktober opnieuw een dagelijks gebeuren!  

Tot slot ontdek je tijdens de driedaagse de vuurshow ‘Tierra & Fuego', elke avond tussen 20u en 21u. Een vuurspektakel van 20 minuten over verbinden, warmte, liefde en tederheid. 

 

Win één van de 100 gratis toegangen (afgelopen)

Al 10 jaar bieden we jullie een plek om tot rust te komen en dat zetten we deze week nog eens extra in de verf. We vieren onze verjaardag door 100 gelukkigen een gratis dag in onze thermen te schenken. Van ons, voor jullie.
 
Bezoek je tot eind oktober onze Thermen, dan maak je kans op een gratis toegang. Je krijgt een briefje aan de balie waar je je naam en e-mail op kan schrijven; tijdens de herfstvakantie trekt een onschuldige hand de 100 gelukkigen. Honderd, dat klinkt als de moeite om mee te doen.  
 
Heb je gewonnen, dan wordt je persoonlijk op de hoogte gebracht. Je gratis toegang is geldig van 8/11/2021 tem 23/12/2021. 

Week 6: Schoonheidsmagie Bij Katara (afgelopen)

Tien jaar beautybehandelingen, ook dat verdient een feestje. Tot en met 29 oktober geniet je van zalige beautyvoordelen: boek je tot die datum een gelaatsverzorging van 50 min, dan ga je naar huis met een tube gelaatsmasker twv € 49.

Ervaar onze uitgebreide selectie beautybehandelingen aan den lijve bij één van onze gespecialiseerde schoonheidsspecialistes.

Wij zetten je huid winterklaar, met het Amino Bio masker bescherm je je huid het ganse seizoen door. Voor hem en haar.

Week 5: 10 jaar culinair genot (afgelopen)

Bij Katara staat de klok even stil, neem je tijd voor jezelf en geniet je in alle stilte. Dat pure en gezonde genieten vind je ook terug in ons culinair aanbod. Elke maand ontdek je nieuwe gerechten, bereid met de beste verse ingrediënten. Deze maand selecteren onze keukenpieten de best ge(s)maakte gerechten van de afgelopen 10 jaar Katara zoals: 
 • Vegi Pastinaakpure
 • Pastinaakpuree Surf en Turf 
 • Oma’s Kippenstoofpotje
 • Mango Curry
 • Hertenragout
 • Beef Teriyaki

Week 4: Beurtenactie...doe je verjaardagsvoordeel (afgelopen)

Per beurtenkaart krijg je een gratis saunabeurt extra én bovendien schenken wij 10 euro aan het goede doel omdat we jarig zijn.
Bestel snel nog je beurtenkaart want (eerlijk is eerlijk) weldra worden ze een beetje duurder. Maar… je krijgt er dan ook 2000 m2 nieuwe wellness bij. Want zolang het drukdrukdruk blijft, bouwen wij redenen om te ontspannen bij.
We selecteerden 5 goede doelen. Koop je voor 30 oktober je beurtenkaart aan onze receptie, dan krijg je 5 jetons die je kan deponeren in de urne voor het goede doel van jouw keuze. Raak je in oktober niet meer bij ons, vergeet dan zeker je voordeel en je steun niet en koop een online-beurtenkaart aan het oude tarief. 

Onze beurtenkaarten vervallen niet en kan je met meerdere personen gebruiken.

Week 3: Feestelijk champagne ontbijt (afgelopen)

Prachtige juwelen, schitterende kostuums en imposante gewaden. Een leven vol glitter, glamour en drama. Dat is een royal zijn. Bij Katara blijft de pracht en praal buiten, hier gaan we voor de essentie: (ge)rust (gelaten worden). Maar niet zonder je deze week te kronen tot gast van de dag, met ons feestelijk champagne ontbijt.

Doe je in koninkrijk Katara te goed aan een royaal voorziene tafel. Een ontbijt zijn titel waardig. Wat er allemaal in dit koninklijk ontbijt op het menu staat: 

 • een glaasje sprankelende champagne
 • een sneetje vers gerookte zalm
 • heerlijke kaasjes van Van Tricht
 • lekkere salades
 • een uitgebreide keuze beleg
 • een gezonde yoghurt-met-granola bowl
 • vers (geplukt) fruit
 • een zalig kopje koffie of tasje geurige thee
Genieten van deze koninklijke ervaring kan van dinsdag 21/09 tot en met maandag 27/09 in ons koninkrijk te Belsele voor €20,90. Reserveer je plek aan de eretafel via info@katara.be of op 03/773 24 00 en voel je koning(in) voor één dag.

Week 2: Feestarrangement

Speciaal voor 10 jaar Katara hebben we een nieuw arrangement bedacht. Deze feesteditie is limited edition en super de luxe want voor € 89 pp (ipv € 124) krijg jij:

 • Toegang tot de Thermen
 • Glaasje champagne of mocktail om te toasten
 • Een Keep calm gezichtsmassage       
 • Ontspannende modderpakking van de rug
 • Verkwikkende voetmassage met de organic butters (behandeltijd 50’)

Genieten kan tot 21 december 2021.We houden het feestarrangement exclusief voor bezoekers, dus een cadeaubon voor dit arrangement is er niet. 

Boek je plekje in deze hemel op aarde via reservatie. Stuur een mailtje naar info@katara.be of bel naar 03 – 773 24 00

Week 1: Pauzeknop (afgelopen)

Voor de binnenvetters. De deadline junkies. De stresskippen. Geef eens een pauzemoment cadeau en schenk je vriend(in) een break. 

Thermen Katara geeft je de kans om voor hem of haar op de Pauzeknop te drukken. Schrijf je vriend(in) in en maak zelf ook kans op een dagje weg. 
 


Deel dit artikel:
 • Even de wereld vergeten?
  Kom langs bij Thermen Katara

 • Reserveer nu