Iedere woensdag is badpakdag
info@katara.be+32 (0)3 / 773 24 00
Gesloten vanaf 24/6 t.e.m. 2/7

Juni is de maand van Friluftsliv


Nieuw: Zonnegloed Sauna


Geniet van de rode warmte van deze infraroodsauna

Gesloten gedurende jaarlijkse vakantie


Van 24 juni t.e.m. 2 juli

Lentekriebels arrangement


We nemen je mee op een reis van bloei en hernieuwde energie

Relax. De wereld kan even wachten


Ontdek: Het Romeins Badhuis


Ontdek: het IJslands Badhuis


22 februari

Afslanken door te zweten, of net niet


Jou de rest van de wereld even laten vergeten. Dat is ons doel bij Thermen Katara, waar we graag een pauzemoment voorzien in de alledaagse hectiek. Want laten we eerlijk zijn, die stress heeft niet alleen invloed op je geest, maar ook op die extra kilo's.  Gelukkig hoef je bij ons geen marathon te lopen om van die last af te komen. Kom gewoon een paar uurtjes zweten in Belsele en je voelt die stress wegsmelten.

Wist je dat ontspanning de sleutel is tot gewichtsverlies? Nee, dan hebben we het niet over relaxen met een zak chips in de zetel, maar over de serieuze ontspanningsmomenten. Die laten je metabolisme efficiënter werken en zorgen ervoor dat je die calorieën als sneeuw voor de zon verbranden. In deze blog vertellen we je graag meer over gezond afslanken met onze ontspannende behandelingen zoals FormoStar en ResetPlus.

 

Minder stress en minder kilo's


Een druk leven brengt vaak stress met zich mee en in sommige gevallen helaas ook wat extra kilo’s. Maar gelukkig is er hoop, en die begint bij ons in Belsele. Door te investeren in jezelf of gewoon een relaxdagje in te plannen bij ons, kun je je cortisolspiegels verlagen en jezelf transformeren in een relaxte yogi. Bij Thermen Katara hoef je alleen maar te genieten van de zachte deuntjes en dan zal je lichaam vanzelf mee de juiste maat slaan. Voel je goed in je vel en reserveer nu je bezoek voor meer zelfliefde en minder kilo’s.

 

Afslanken met de warmte: FormoStar


Fitnessen kan best leuk zijn, maar laten we eerlijk zijn, soms wil je gewoon niet te veel bewegen. Gelukkig hebben wij dé oplossing: onze FormoStar-sessies. Het voelt als een warme knuffel voor je spieren, waardoor die zich ontspannen en de calorieën als een gek beginnen te verbranden. Het beste deel? Je kunt achterover leunen en ontspannen terwijl onze FormoStar bodywraps hun werk doen.

Met FormoStar zie je niet alleen resultaten op de weegschaal, maar voel je je ook een stuk energieker. Dankzij de persoonlijke aanpak en begeleiding van onze beauty-experten, kan je op korte tijd jouw gewenste resultaten behalen. Dus zeg maar dag tegen die vetrolletjes en hallo tegen een stralende nieuwe jij!

 

Gezond afslanken met ResetPlus


ResetPlus is als de Robin Hood van het afslanken: het steelt de calorieën van de vetrolletjes en geeft ze terug aan je lichaam als pure energie. Met een kuur van 32 dagen verdeeld over drie fasen, word je niet alleen een paar kilootjes lichter, maar voel je je ook als herboren. En het beste van alles? Onze experts staan klaar om je te begeleiden op je reis naar een gezondere, zelfzekerdere versie van jezelf.

 

Een gezondere en gelukkigere jij


Of je nu kiest voor een behandeling, een ontspannende zweetsessie in onze sauna’s of een combinatie van beide, bij Katara helpen we je graag om je doelen te bereiken. Onze beauty-experten staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Vraag gerust advies of kom de magie van ontspannen afslanken zelf eens ervaren. Reserveer je bezoek gemakkelijk en zonder stress via onze website.

 


Deel dit artikel:
  • Even de wereld vergeten?
    Kom langs bij Thermen Katara

  • Reserveer nu